torstai 3. syyskuuta 2015

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com

 Verkkokauppa.com on perustetu vuonna 1992. Sen perustaja on Samuli Seppänen, joka on aloittanut toiminnan kotitalon kellarista. Yrityksessä ei ole kyse tavallisesta kaupanalan yrityksestä vaan nimen omaan nettikaupasta. Nettikauppa on rakennettu verkon ja sähköisen kaupankäynnin päälle. Myöhemmin on perustettu muutama myymälä liiketoimintaan.

Verkkokauppa.comin varasto on toiminut Jätkäsaaressa marraskuusta 2011 saakka ja sitä ennen se oli Ruohonlahdessa.
Listautuminen pörssiin on tuonut järjestystä asioihin ja on määrätynlaisen rutiinin. Tiedottaminen on nyt säänneltyä.
Syy siihen miksi kaupalla on mennyt hyvin on, että sen toiminta on netissä ja digitaalisen murron myötä ihmiset eivät ostaa enää niin paljoa kivijalkamyymälöistä.
Kun kauppa käy niin hyvin on huolehdittava, että logistiikka toimii ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.
Verkkokauppa.comilla on 22 eri päätuotealuetta. Tuotteita on jääkaapista tietokoneisiin ja ruohonleikkurista leluihin. Yleisesti nettikaupat kilpailevat kivijalkamyymälöitä vastaan. 

Tulevaisuuden suunnitelmissa Samuli kertoo hakevansa kasvua uusista päätuotealueista. Ruuan ja juoman myyntiin aiotaan tehdä panostusta. 
(Verkkokaupassa näkyy suunnitelmien toteutus, ruuan ja juoman valikoima on kasvanut ja uusia päätuotealueita on tullut. Nykyään 25 eri päätuotealuetta.)
Verkkokaupan tase on kasvanut valtavasti ja se on antanut mahdollisuuksia uusiin projekteihin ja hankkeisiin. Heidän näkyvyys on kasvanut valtavasti ja siksi he ovatkin menestyneet ja erottuneet muista kilpailijoista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti