maanantai 14. syyskuuta 2015

Laajennukset
























HINNOITTELU:

Email Marketing -palvelun käyttäminen maksaa 5 €/kampanja + 0,02 €/vastaanottaja. Voit lähettää kampanjoita ilmaiseksi 5 vastaanottajalle.

Nettivarasto, TradeDoubler Solteq Tekso, Procountor ovat maksullisia palveluja.

Pankkiyhteyden laajennuksen käyttö maksaa 25€/ kk.

SMS marketing:
Tekstiviesti-ilmoitusten (tilaus- ja toimitusvahvistukset asiakkaalle sekä tieto uusista tilauksista ylläpitäjälle) lähettäminen maksaa 0,15 €/tekstiviesti.
Tekstiviestikampanjan lähettäminen maksaa 5,00 €/kampanja + 0,15 €/tekstiviesti/vastaanottaja.

Noston käyttö on maksullista. Palvelun hinnoittelu perustuu Noston avulla aikaansaaduista myynneistä perittyihin prosenttiosuuksiin.

Flashnode on kuukausimaksullinen integraatiopalvelu pilvessä.

Currency converter
eli valuuttamuuntimen – avulla voit esittää kaupassasi tuotteiden hinnat valitsemillasi valutoilla. Kun valuuttamuunnin on käytössä, myös asiakkaat voivat oletusteemassa itse valita kaupan hintojen valuutan.

Custom conversion
Laajennuksella voit tulostaa kaupan Kiitos tilauksesta -sivulle omia seuranta- ja konversioskriptejä tai muuta omavalintaista koodiasi.

EDI-Soft
Laajennuksen avulla voit käyttää verkkokauppasi toimituksiin mitä tahansa kuljetuspalvelua, ja hallita verkkokauppasi kaikkia lähetyksiä EDI-Softin Consignor-järjestelmän kautta. Laajennusta käyttämällä voit siirtää lähetysten tiedot sähköisesti eri kuljetusyhtiöihin ja tulostaa osoitekortit tilaukselle yhdellä klikkauksella.


Email Marketing
-laajennuksen avulla voit luoda sähköpostikampanjoita ja uutiskirjeitä.

Facebook
Laajennuksen avulla saat käyttöösi Facebookin sosiaaliset pluginit – kuten tykkäys- ja jakamispainikkeet – jotka voidaan liittää verkkokauppasi ulkoasuteemaan.

Flasnode
Palvelun avulla voit yhdistää yrityksesi käyttämät ohjelmistot toisiinsa ja automatisoida niiden välisen tiedonsiirron.

Google AdWords 
On Google tarjoama markkinointipalvelu, jonka avulla voit ostaa itsellesi mainoksia Googlen hakutulossivuilla.

Google Analytics
On ilmainen kävijäseurantaohjelma, jolla saat tietoa verkkokauppasi kävijämääristä, liikenteen lähteestä ja sijoittumisesta hakukoneiden tulossivuilla.

Googlen Search Console
Työkalujen avulla saat tietoa verkkosivustosi hakutermeistä, hakuliikenteestä ja sijoittumisesta Google hakutuloksissa. Tätä tietoa voit käyttää apunasi, kun parannat sivustosi hakukonenäkyvyyttä.

Hintaseuranta 
On hintavertailupalvelu, jolla asiakkaat voivat etsiä tuotteita useista kaupoista kerralla sekä vertailla tuotteiden ominaisuuksia ja hintoja.

Matkahuolto
Laajennuksen avulla voit tulostaa verkkokaupan hallintatyökalusta osoitekortteja tilauksille, jotka toimitat käyttämällä Matkahuollon palveluja.

NetBaron
On pilvipalveluna toteutettu taloushallinta- ja kirjanpito-ohjelmisto, jonka tavoitteena on helpottaa taloushallinnan ja verkkokaupankäynnin yhdistämistä. 

NetBooster
On affiliate-verkosto, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja verkkokaupan verkkomarkkinointiin. NetBoosterin palveluihin kuuluu sosiaalisen median, hakusanamarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin ratkaisuja.

Nettivarasto
 On verkkokauppojen palveluvarastoratkaisu, jolle voit ulkoistaa verkkokauppasi tuotevaraston ylläpidon. Nettivarastossa maksat vain tehdystä työstä ja toteutuneista tapahtumista, joten palvelu soveltuu myös pienten tuotevalikoimien varastojen ylläpitoon.

Nosto-palvelu luo asiakkaille automaattisesi personoituja tuotesuosituksia, jotka perustuvat asiakkaiden selaus- ja ostohistoriaan.
Noston tuotesuositukset tuovat tuotevalikoimaasi paremmin esille, helpottavat tuotteiden hakemista kaupasta ja automatisoivat ristiinmyyntien luomisen.

Pankkiyhteys
Laajennuksen avulla voit automaattisesti lukea yrityksesi pankkitilille saapuvia viitemaksuja MyCashflow'n hallinnan maksutapahtumiksi. 

Pinterest
Laajennus lisää Pinterest-palvelun käyttämisen vaatiman JavaScript-koodin verkkokauppasi ulkoasuteemaan.
Kun laajennus on käytössä, voit lisätä ulkasuteemaasi PinIt-painikkeen käyttämällä {PinItButton}-tagia
Posti Prinetti 
Laajennuksen avulla saat liitettyä Postin kuljetuspalvelut MyCashflow-verkkokauppaasi ja tulostaa Postin osoitekortteja suoraan verkkokaupan hallintatyökalusta. 

Procountor 
On pilvipalveluna toteutettu taloushallinta- ja kirjanpito-ohjelmisto, jonka tavoitteena on helpottaa taloushallinnan ja verkkokaupankäynnin yhdistämistä.

 Redirectings
Laajennuksella voit luoda uudelleenohjauksia määrittelemiisi osoitteisiin. Tämä on hyödyllistä erityisesti silloin, kun olet siirtänyt tai muuttanut jonkun sisällön (esim. tuotteen) url-osoitetta. Kun luot uudelleenohjauksen uuteen kohteeseen, asiakkaasi eivät turhaan näe verkkokaupassasi virhesivuja etsiessään sisältöä sen vanhasta osoitteesta.

SMS marketing -laajennuksen avulla voit
  • Lähettää asiakkaille toimitettavat tilaus- ja toimitusvahvistukset myös tekstiviesteinä.
  • Luoda tekstiviestikampanjoita
  • Halutessasi tilata tiedon uusista tilauksista tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

Snoobi
On kävijäseurantajärjestelmä, jonka avulla keräät helposti tietoa verkkokauppasi kävijöistä.

Solteq Tekso
On monipuolinen taloushallinnon järjestelmä, joka sopii erityisesti kauppiaalle, jolla on verkkokaupan lisäksi useampia myymälöitä.
Voit hallita MyCashflow-verkkokauppasi tilauksia ja tuotevalikoimaa Tekson kautta. Solteqin myymäläjärjestelmät sisältävät kassajärjestelmän sekä toiminnan- ja ketjunohjaukseen liittyviä ominaisuuksia.

Tax Basis  
Laajennuksen avulla voit määrittää EU:n ulkopuolelle tehtäville myynneille 0 % -verokannan. Tämä tarkoittaa, että tuotelomakkeella merkitystä myyntihinnasta ei vähennetä lainkaan veroa.

TradeDoublerin
Voit mainostaa verkkokauppaasi helposti laajan julkaisijaverkon avustuksella Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa.

TradeTracker
On tulospohjaisen kumppanuusmarkkinoinnin palvelu, joka toimii Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa. MyCashflow'n TradeTracker-laajennuksen avulla voit asettaa verkkokauppaasi käyttöön TradeTrackerin tarvitseman ostosten seurannan. TradeTracker-integraatio mahdollistaa myös tilaustapahtuman ja uuden asiakkaan rekisteröitymisen tapahtumana.

Vertaa.fi
On hintavertailupalvelu, jossa kävijät voivat hakea tuotteita kaikista palveluun ilmoittautuneista verkkokaupoista ja vertailla eri kauppojen tarjoamia hintoja.

Web Designer
Laajennus tarjoaa kaksi pääasiallista ominaisuutta:
1) Hakukoneoptimoinnin ja sisällön yksilöinnin työkalut
2) FTP-tunnukset

Webhook 
On tiedonvälitysmenetelmä, jonka avulla verkkokehittäjät voivat luoda omia HTTP-kutsujaan, jotka suoritetaan jonkin määrätyn tapahtuman yhteydessä.

Nosto-palvelu
Luo asiakkaille automaattisesi personoituja tuotesuosituksia, jotka perustuvat asiakkaiden selaus- ja ostohistoriaan.
Noston tuotesuositukset tuovat tuotevalikoimaasi paremmin esille, helpottavat tuotteiden hakemista kaupasta ja automatisoivat ristiinmyyntien luomisen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti