torstai 5. marraskuuta 2015

Kuvamaailma






1. Käytän hiusaiheisia kuvia, joissa on erilainen tunnelma ja ilme. Haluan saada niillä aikaan mielenkiintoa ja saada ihmiset pyähtymään mainoksen kohdalle tutkimaan sitä paremmin. Haluan kertoa kuvilla ihmisille, että jokaisella on oma tyylinsä ja että jokainen on omalla tavallaan kauniita. Viimeisellä kuvalla yritän kertoa, että ostamalla minun sakseni helpotan parturi-kampaajien työtä, kun enää työskentelyyn ei tarvitse kuin yhdet sakset.

2. Kohderyhmälleni on tärkeää, että jokainen saa olla omaitsensä ja näyttää sellaiselta kuin haluaa. Uskon, että kuvat joissa on erilaisia tunnelmia vaikuttavat asiakkaisiini. Näytän kuvilla, että saksillani saa aikaan helposti erilaisia hiustyylejä. Yleensä useissa shampoo ja muissakin kampaamomainoksissa on tälläisiä kuvia, joissa esitellään erilaisia hiustyylejä ym.

3.Identiteettini tulee kuvissa esiin hyvin! Ensimmäisessä kuvassa näkyy persoonallisuus, rohkeana ja räväkkänä hiustyylinä. Toisessa kuvassa tulee esiin raikkaus ja hempeys, vaalein sävyin ja tunnelmallisena taustana. Viimeisessä kuvassa ei juurikaan tule identiteettejä esiin, mutta yritän kuvastaa sillä tuotettani, joista löytyy sekä leikkaus-että ohennusterä.
Kuvissa korostuu eniten raikkauden ja persoonallisuuden identiteetti alueet!












http://www.kauneusjaterveys.fi/sites/kauneusjaterveys/files/styles/content_main_image_desktop_1x/public/artikkelikuvat/kampaajalla2.jpg?itok=JsvPtmzF&timestamp=1439495712

http://o2s.kotali.com/img/i2345.jpg

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti