torstai 1. lokakuuta 2015

Toimitustavat


1. Mieti millaisia toimitustapoja sinun tuotteesi tarvitsevat?

-Minun tuotteeni eivät mahdu kirjeeseen, joten toimitustapoinani on oltava pieni paketti tai iso paketti, riippuen siitä kuinka suuria tilaukset ovat.



2. Miksi valitsit toimitustavat, jotka valitsit?
Valitsin toimitustavoiksi ison kirjeen, pienen paketin ja ison paketin, koska tuotteeni ovat sen verran isoja eikä ne mahtuisi lähetettäväksi pienessä kirjeessä.


3. Sopiiko sinulle Posti Prinetti ja SmartPOSTI toimitustavaksi? Perustele vastaus.

Sopisi, koska se on kätevä tapa lähettää tilauksia. Asiakkailla sekä minulla on mahdollisuus seurata tilausta ja asiakkaat saavat saapumisesta ilmoituksen tekstiviestitse (jos puhelinnumeroa ei ole annettu asiakkaat saavat koodin postitse). Tilaus lähetetään asiakasta lähimpään Smartpost-pisteeseen. Osoitekorttien tulostaminen tapahtuu helposti yhdellä klikkauksella. Lisäksi se on edullinen tapa, koska lähetyksen kulut tulee paketin koon ei painon mukaan.

4. Sopiiko verkkokauppasi toimitus tavaksi Matkahuolto? Perustele vasatuksesi.

 Sopii, koska jokaisella paikkakunnalla ei välttämättä ole SmartPost-lähetys mahdollisuutta. Matkahuolto kuljettaa lähetyksiä nopeasti ja edullisesti. Myöskin Matkahuollon kautta lähetettyjä tilauksia pystyy seuraamaan. Matkahuollolla on monipuoliset lähetysvaihtoehdot. (Pikarahti, bussirahti, jakorahti, paikallisrahti...)


5. Entäpä EDI? Perustele tämänkin vastaus.


Sopisi, sen avulla voin siirtää lähetysten tiedot sähköisesti eri kuljetusyhtiöihin ja tulostaa osoitekortit tilaukselle yhdellä klikkauksella. EDI:n avulla voin hallita kaikkia verkkokaupan lähetyksiä vaikka ne olisikin tehty eri toimitustapojen kautta. Se tukee mm. Matkahuollon logistiikkapalveluja ja lähetyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti